ул. Луи Айер 62, София 1404, България
+359 2 969 49 49
ruenmasch@ruenmasch.com

Новини

Alterfil PPT Pronto Per Tinto

Конец Alterfil PPT позволява много бърза реакция към непрекъснато променящите се желания на клиентите.

 Pronto Рer Tinto ще ви помогне да имате цветове, които ще ви отнеме време да си доставите. Постоянната наличност на конеца намалява риска за индустрията и пазара, свързван със сроковете на доставка. Бързина и гъвкавост се постигат само, ако изборът на цветовете се остави за към края на производствената верига, което е голямо предизвикателство за използваните материали,  като например шевния конец. Цветът на конеца не може да се определи преди да има налице багрена мостра. А и при багренето конецът трябва поема боята със същия интензитет като на плата, както и да е със същите характеристики за еластичност и износоустойчивост.

Обикновено в производството на изделия, които ще се багрят впоследствие, използваният конец трябва да е от същия материал като тъканта, за да се постигне еднакъв краен резултат. Поради този факт памучният плат се шие с памучен конец, ако се цели единствено равномерност на цвета. Но ако искате и по-висока износоустойчивост, както и еластичност на шева, тогава ще искате да използвате конци с по-висока еластичност от памучните, каквито са синтетичните.  

Все по-често се багрят и платове с ликра (стреч и bi-стреч). При тези платове дори стандартните шевни конци с разтегливост от 16 % до 20 %, достигат лимита си. За идеален комфорт при носене еластичността на шева трябва да е поне колкото е еластичността на тъканта, в противен случай шевовете ще се скъсат.

За Alterfil беше голямо предизвикателство да създаде конец, който да може да се обработва без проблеми от една страна, да се багри перфектно от друга, да издържа на текстилна обработка и да гарантира максимален комфорт за клиента.

Главният изпълнителен директор Gosbert Amrhein: „Чрез специално комбиниране на различни компоненти успяхме да създадем конец, отговарящ на всички тези изисквания. Alterfil PPТ се предлага в дебелина 120, 75, 50 и 30”.

В зависимост от дебелината, еластичността му е между 40 % и 56 %.  Alterfil PPТ е подходящ за много еластични материи, но също и за материи с по-малка еластичност.

Препарати за почистване на петна на немската фирма Kreussler

Препаратите са изключително подходящи за премахване на всякакъв вид петна в това число: машинно масло, мазнини, химикалки, лепило и други.
Подходящи са за употреба на деташорна маса.
Произведени в Германия!

Jumag Системи за производство на чиста пара. По-малко CO 2 - Повече икономия.

Какво отличава JUMAG от другите парогенератори?

Един парогенератор JUMAG спестява тонове CO2 и много пари. Благодарение на усъвършенстваното повторно използване на топлината, той постига изключително високи нива на ефективност. Станете енергоспестяващи сега!

За разлика от скоростните парогенератори, един парогенератор JUMAG не се нуждае нито от серпентина, нито от бутална помпа. Това го прави изключително надежден, изискващ малко дейности за поддръжка. Компактният му дизайн съчетава предимствата на скоростните парогенератори и тези на котлите с воден обем.

Всеки парогенератор JUMAG е проектиран и произведен в Германия.

Производителността на пара варира от 100 до 1,060 кг / ч, при парните системи до 4000 кг / ч. Парогенераторите JUMAG работят с подгряване на нафта или газ както и с електрическо захранване.

Немският производител на системи за производство на чиста пара JUMAG е
лидер в областта на технологиите и иновациите. 

Браншове

Парогенераторите JUMAG се използват навсякъде, където се ползва пара за загряване, почистване, стерилизация, формоване или активиране на химични процеси:

Производство на напитки: пивоварни, дестилерии, винопроизводители, бутилиране на напитки
Текстил: текстилна промишленост и довършителна обработка на текстил, перални, химическо чистене
Медицински технологии, болници
Хранителна промишленост:
 мандри, пекарни, производство на колбаси, фуражна промишленост
Автомобилна индустрия: вулканизация
Химическата промишленост, козметичната индустрия, сушилните компании, формовъчната технология, производство на дървени и ПДЧ плоскости и много други.

Най-високи изисквания към качеството
Компоненти от утвърдени производители, обширни тестове на продуктите и много опит правят парогенераторите JUMAG най-надеждните на пазара.

Индивидуални решения
Индивидуални решения по отношение на оразмеряването, оборудването и системния контрол. 

Компетентно консултиране
Възползвайте се като клиент от нашите професионални съвети на място. В допълнение към внедряването на парната система е върху оптимизирането на бъдещите разходи за вашата компания.

Dürkopp Adler 756 Автомат за изработка на прави или наклонени филетки с капак и бeз капак

Руен Машинари има честта да ви представи най-новото от света на безспорния лидер в производствто на шевни машини, автомати и специализирани работни места Dürkopp Adler. 

Последно поколение Dürkopp Adler Автомат за изработка на прави или наклонени филетки с капак и бeз капак, характеризиращ се с безусловна прецизност, бързина и иновативност:

 • ръчно или автоматично залагане на капака и филетката
 • програмируем иглен транспорт за трудни за транспортиране материали
 • дължина на джоба от 20 – 240 мм
 • цветен графичен дисплей с меню на български език
 • междуиглови разстояния 8-30 мм, бърза смяна на междуигловото разстояние
 • възможност за програмиране дължината на бода, скорост на шиене и отвеждане на детайлите
 • нова изцяло автоматична система за настройка на ъгловите ножове
 • бърза смяна на фолдера
 • иновативно решение на лазерното маркиране
 • настройка на притискащите лапи поотделно и заедно с възможност за последващо опъване на капризните материали

High conductive конец (електропроводим)

HC конецът е специално разработена високоефективна нишка за бродиране.

Представлява полиамид със сребристо покритие и притежава висока електропроводимост. Може да се използва в спортното и работно облекло, здравеопазване, мода, автомобилостроене, пришиване на LED пайети, домашен текстил и много други приложения за интелигентни текстилни приложения.

Нов робот за високи настили Kuris TC2219

 • Ширина 1930 мм
 • Ефективна работна ширина 1850 мм
 • Ефективна дължина на режещият прозорец 2200 мм
 • Дължина на отвеждащата лента 2400 мм
 • Обща дължина 5700 мм
 • Обща ширина 2830 мм
 • Нов ергономичен работен панел
 • Работна височина 100 мм – препоръчва се за технически текстил, който е подлепен с вата
 • Х-ос – задвижване чрез серво-мотори от двете страни на моста и зъбчатка – както при роботите за единични настили; за по-точно позициониране
 • Ел.табло – странично позиционирано, за по-добър достъп до него и с допълнителен вентилатор за охлаждане на инверторите
 • Точност +11%
 • Ускорение + 7%
 • Максимална скорост на рязане +19%
 • Височина на рязане след вакумиране – до 100 мм